sestdiena, 2017. gada 13. maijs

Sieviešu saraksts Aizputes novadā

Ja man kāds kaut divus mēnešus atpakaļ teiktu, ka es startēšu vēlēšanās, droši vien izteiksmīgi nobolītu acis un smejot teiktu: "Es? Nemūžam!" 
Izrādījās, ka viss tomēr var notikt savādāk. Un es esmu mainījusies arī šajā ziņā. Es startēju. Un vēl citas 17 dāmas ar mani kopā. Mēs esam 18 aktīvas novada sievietes. Un būtu vēl vairāk, ja šādiem sarakstiem nebūtu ierobežots skaits saskaņā ar vēlēšanu likumu :).

No kreisās: Signe Tomsone, Sanita Beļajeva, Una Mārtiņsone, Daiga Tīmane, Ilze Alsiņa, Aiga Zeltagrauda, Dace Gulbe, Kristīne Grīnberga, Inta Oša, Zaiga Rumjanceva, Inga Eidiņa, Ailona Dārzniece, Linda Ašmane, Iveta Pūpola, Kristīne Vītola, Inguna Vālodze, Anita Roga, Inta Santa

Ir pārsteidzoši viegli būt kopā šajā kompānijā. Ikkatrs no izaicinājumiem, ar kuru esam sastapušās vai radījušas pašas, tiek risināts kopīgiem spēkiem. Mēs sadarbojamies, liekot lietā katra savas spēcīgās puses. Mēs atklājam viena otru un topam pārsteigtas par iepazīto. Mēs esam dažādas. Un tas ir mūsu spēks. Mēs esam noticējušas viena otrai. Un laikam pats lielākais prieks man ir par to, ka esam noticējušas katra pati sev. Tam, ka mēs varam vairāk, labāk un spēcīgāk darboties, lai uzlabotu to vidi, kurā mītam mēs, mūsu bērni un mūsu tuvie.
Mēs vēl nezinām, ka viss beigsies. Cik no mums tiks ievēlētas deputātu vietās un vai vispār tas notiks? Tomēr jau tagad sevi saucam par ieguvējām. Esam iepazinušas viena otru. Esam paplašinājušas savu komforta zonu. Esam apjautušas sadarbības spēku. Un sajutušas, ka mūs atbalsta. Mūsu tuvie, draugi un paziņas. Tā ir lieliska sajūta- būt daļai no kopienas, kas tic labām pārmaiņām un ir gatavi tās īstenot. 
Kādam izaicinājumam esat gatavi jūs?
Lai top labas pārmaiņas!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru