sestdiena, 2014. gada 1. februāris

Eneagramma. Iepazīšanās ar sevi.

Eneagramma- tas ir ceļš uz savu patieso būtību. Kad esam bērni, mēs visi esam skaidri un patiesi, bet dzīves laikā pamanāmies visu to pazaudēt. Mēs apgūstam dažādas lomas, pielāgojam sev maskas, uzvelkam sabiedrības diktētus „kostīmus” un pazaudējam savu būtību. Savu patieso būtību. Un kādā jaukā dienā attopamies, ka vairs nezinām...kas esam patiesībā.

Skatoties no zinātniskā skatu punkta eneagramma ir vēl viens cilvēku tipoloģijas veids. Tāpat, kā citi tipoloģijas veidi, tā ir pētīta un salīdzināta, ir izstrādāti dažādi testi, kas palīdz noteikt attiecīgo eneatipu. Tomēr, atšķirībā no citiem tipoloģijas veidiem, eneagramma neapstājas pie klasifikācijas. Tā dodas tālāk. Izprotot eneagrammas būtību, top skaidrs katra eneatipa attīstības ceļš. Tas ir kā iegūt savas dzīves lietošanas instrukciju. Beidzot saprast un pieņemt savu būtību un sākt dzīvot ar to saskaņā. Saskaņā ar sevi.

Piedāvāju pilnas dienas vizuāli interaktīvu semināru „Eneagramma. Iepazīšanās ar sevi.”

Meistarklases saturs:


  •     Eneagrammas vēsture;
  •     Eneatipu noteikšanas ekspres-tests;
  •     Eneatipu vizuāla un enerģētiska prezentācija;
  •     Katra eneatipa motivācija, fiksācija, spēcīgā puse un būtība;
  •     Katrs eneatips stresā un komfortā;
  •     Eneatipu meditācija;
  •     Kur un kā iespējams pielietot eneagrammas zināšanas


Meistarklases darba forma:
  •     Vizuāla prezentācija;
  •     Video fragmenti;
  •     Stāstījums;
  •     Darbs grupās.


Meistarklases norises vieta: pēc pieprasījuma (min. 10 dalībnieki)

Meistarklases vadītāja: Inta Santa- eneagrammas, koučinga un biznesa trenere, personīgās un komandu izaugsmes trenere/koučs, ar vairāku gadu profesionālu pieredzi pārdošanā, personāla vadībā un apmācībā. Savā darbā pielieto transpersonālā koučinga metodes. Pielieto eneagrammas zināšanas darbā ar saviem klientiem, saskarsmē ar saviem tuvajiem, kā arī pasaules un personīgās labklājības veidošanā.
Biedrības ICF.LV valdes locekle. Izglītība: transformācijas spēles fasilitatore (Findhorn College UK), profesionāls koučs (Erickson College International), MBA (BA Turība), bakalaurs psiholoģijā (RPIVA), mākslinieks-meistars (LLMK).

Ko par eneagrammu saka Inta Santa:
"Esmu saskārusies ar dažādiem psiholoģiskās tipoloģijas veidiem, tomēr eneagramma ir bijis vienīgais, kas man devis ko vairāk par cilvēku ievietošanu „kastītē”. Eneagrammas zināšanas ne tikai palīdz atklāt un pieņemt savu patieso būtību, bet arī sniedz izpratni par tās attīstības virzienu. Tas ir kā iegūt savas dzīves lietošanas instrukciju un iemācīties ar to apieties. Man kā izaugsmes veicinātājai tas šķiet īpaši svarīgi."


Interesentiem ir iespēja turpināt apmācības dziļakai zināšanu apguvei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru