otrdiena, 2013. gada 2. jūlijs

Transformācijas spēles darbnīca. Kas tas ir?

"SPĒLE nāks no Tevis- šeit nebūs neviena, kurš teiks Tev to vai šito."
"Tas ir viegli, rotaļīgi un priecīgi un tajā pašā laikā dziļi un nopietni."
"....... taisnākais ceļš uz lietu patieso būtību."


Transformācijas spēle sniedz rotaļīgu tomēr būtisku pieeju sevis izvērtēšanai un transformācijai. Tā piedāvā izpratnes un pateicības pilnu transformācijas veidu tam, kā Tu spēlē savu dzīvi. Tā skatās uz dažādiem Tevis paša radītu pieredžu veidiem, kā Tu uz tiem reaģē, un kā Tu varētu mainīt savas ierastās reakcijas tā, lai atklātu savu augstāko potenciālu un sasniegtu savas dzīves mērķus.



Transformācijas spēles laikā Tu pamazām aizvien vairāk un vairāk apzinies gan savas personīgi spēcīgās puses, kā arī paša/-as uzliktos ierobežojumus. Tā ir spēcīgs interaktīvs rīks, kurš piedāvā stimulējošu, atbalstošu un informatīvu grupas darbu, kurā tiek iedrošinātas tādas pieejas, kā atvērtība, sadarbība un dalīšanās. Tā precīzi atspoguļo Tavu dzīvi, piedāvā skaidru atgriezenisko saiti un precīzu izpratni, kas var Tev palīdzēt:



  • Ieviest skaidrību Tev nozīmīgos personīgos jautājumos.
  • Saprast stresa paternus un mainīt neproduktīvus paradumus.
  •  Atklāt, izpētīt un atļaut parādīties jaunām iespējām Tavā dzīvē.
  • Atrisināt starp-personu konfliktus.
  •  Iegūt lielāku sevis un apkārtējo emocionālo izpratni.
  • Tikt galā ar dzīves pārējas stāvokļiem - veselības, karjeras, laulību vai attiecību izmaiņām.
  • Iekļaut ikdienas dzīvē vairāk atpūtas un miera.
  • Atbrīvot ceļu spontanitātei, veiksmei un piepildījumam.
Tu sāksi, izvēloties savu personīgo Spēles Fokusu (mērķi, nodomu). Tas ir pats Spēles pamats. Tad Tu piepildīsi savu Personīgo Zemapziņas Aploksni ar kāršu komplektu, kas norādīs Tavas spēcīgās puses (Apgaismības),izaicinājumus (Šķēršļi), un iekšējās īpašības (Eņģeļi). Tavs personīgais spēles kauliņš uzsāks gājienu pa Dzīves Ceļu un Tu saņemsi sarkano, Fiziskā līmeņa rezultātu karti. Lai šo līmeni izietu, Tev būs nepieciešams pamodināt apziņu vai nu iegūstot Apziņas un  Sirds saites, vai izmantojot Eņģeļu klātbūtni. Tiklīdz, kā būsi kļuvis par šī līmeņa meistaru/-i un aizpildījis Fiziskā līmeņa sarkano rezultātu karti, Tu pārvietosies uz oranžo Emocionālo līmeni, tad uz dzelteno Prāta līmeni un tad jau uz violeto rezultātu karti, kas simbolizē Gara dimensiju. Laikā, kamēr Tu virzīsies cauri līmeņiem, Tu vienlaicīgi ņemsi kārtis no savas zemapziņas aploksnes un tīrīsi sāpes. Mirklī, kad būsi sasniedzis punktu, kurā Tu būsi brīvs/-a no sāpēm, esi iztukšojis/-usi savu zemapziņas aploksni, un aizpildījis/-usi visas četras rezultātu kartes, Tava spēles būs beigusies.

Transformācijas spēles darbnīca, kuru vada sertificēts fasilitators, paplašina to noteikumu klāstu, kuri ir iekļauti tradicionālajā spēles versijā. Katra indivīda spēle un grupas interaktīvie procesi tiek padziļināti ar prasmīga vadītāja palīdzību un bagātināti ar radošu atgriezenisko saiti.

2013.gada svaigākais diploms!

Ja vēlies izbaudīt šo procesu- droši raksti- vienosimies par abpusēji izdevīgāko vietu un laiku! Spēles formāts paredz 1-6 spēlētāju dalību. Spēles ilgums - 3h/spēlētājs.  Šeit var lasīt šo spēli spēlējušo atsauksmes >>



Dalības maksa*: 65eur- 100 eur/ dalībnieks
Aicinu ciemos spēlēt pie sevis Aizputē vai Piena muižā- Berghof (vietā, kur apstājas laiks). Ir reizes, kas braucu ciemos pie Jums uz vietas, tādā gadījumā mainās dalības maksa, par ko notiek individuāla vienošanās.

*Kopš 2013.gada septembra esmu nolēmusi atļaut saviem klientiem noteikt pašiem cenu par pakalpojumu, kuru viņi saņem. Tā patiesībā ir viena no klienta izaugsmi veicinošām aktivitātēm- apzināties, cik man ir vērta mana izaugsme attiecībā pret manām šī brīža iespējām. Es piedāvāju robežas un klienta atbildība ir izvēlēties savu izaugsmes veicināšanas cenu.



Savukārt, ja vēlies pats/-i iegādāties šo spēli angļu valodā un spēlēt to savu draugu pulkā, pavadot laiku jēgpilni, to vari izdarīt caur šo linku. Tādā gadījumā es saņemšu nelielu. bet taisnīgu komisijas maksu :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru