piektdiena, 2012. gada 20. aprīlis

Laipni aicināti uz koučingu!


Laipni aicināti uz koučingu!
Lai gan jaunā vietne  www.RigaCoach.lv  ir pieejama jau kopš Lieldienām, tās oficiālā prezentācija latviešu valodā notika 16.aprīlī. Uz šo pasākumu tika aicināts ikviens Latvijas koučs ar mērķi iepazīt www.RigaCoach.lv veidotāju komandu un tās priekšrocības, kuras sniedz dalība šajā projektā.  

Kā ierasts, koučinga formātā veidotajā pasākumā, visupirms tika izvirzīti vakara mērķi, kuru skaitā izskanēja gan vēlme iepazīt jaunās vietnes saturu, gan tās sniegtās iespējas un priekšrocības, gan arī prasības, kas nepieciešamas, lai šajā vietnē varētu izveidot savu personīgo kouča profilu.

Vakara gaitā www.RigaCoach.lv veidotāju komanda- profesionālie kouči Santa Liepa, Laila Zariņa, Elita Kazaine un Inta Santa, aktīvi sadarbojoties ar auditoriju, sasniedza pasākuma sākumā izvirzītos mērķus un ikviens pasākuma apmeklētājs devās mājup ar guvuma sajūtu- kā tas ir ierasts, strādājot izaugsmes veicināšanas jeb koučinga formātā.

Jaunā interneta vietnē sev interesējošo informāciju par izaugsmes veicināšanu/ koučingu var iegūt gan potenciālie, gan esošie koučinga klienti:
  • sadaļā “KAS IR KOUČINGS?”  iespējams uzzināt atbildes uz biežāk izskanējušajiem jautājumiem par šo tēmu kā arī iepazīt reālu klientu veiksmes stāstus.
  • sadaļā “MEKLĒT KOUČU” sekojot vienkāršai instrukcijai ir iespējams atrast sev vispiemērotāko izaugsmes treneri/kouču, iepazīt to, pieteikties e-pastā uz iepazīšanās sarunu vai nekavējoties sazināties ar skype palīdzību, kā arī atstāt atsauksmi par sadarbības pieredzi ar konkrētu izaugsmes treneri/kouču
  • sadaļā “AKTUĀLI” uzzināt visus jaunumus, tai skaitā arī par tuvākajiem semināriem.
Savukārt izaugsmes treneri/kouči šajā interneta vietnē varēs gūt informāciju par aktualitātēm Rīgas Kouču klubā- sadaļā “RĪGAS KOUČU KLUBS”
Šī vietne ir veidota kā aicinājums uz koučingu gan pašiem koučiem, gan arī to klientiem!
Lai iegūtu vairāk informācijas par dalību klubā, sava profila izveidi lapā vai iegūtu atbildes uz citiem aktuāliem jautājumiem, sazinies ar vietnes veidotājiem, rakstot uz hello@rigacoach.lv !
www.RigaCoach.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru