trešdiena, 2012. gada 28. marts

Ir tik daudz iespēju, lai tiktu līdz pozitīvam rezultātam!

Sandras Marcinkēvičas pieredzes stāsts

"Lai arī mana sadarbība ar kouču Intu Santu bija viena konkrēta projekta ietvaros (3 mēneši, 8 sesijas), tomēr ieguvumi nāk man līdzi vēl ar vien, arī gadu pēc mūsu sesijām. Mani ļoti uzrunāja veids kā Inta strādā un tāpat arī bija interesanti un noderīgi uzzināt, kas tas tāds koučings ir, jo līdz tam biju tikai kaut ko dzirdējusi, bet uz savas ādas nebija mēģināts. Es ļoti novērtēju, kad man bija laiks izzināt vēl vairāk sevi un savus resursus, arī tos, kas tā dziļāk manī apslēpti, savas vēlmes, pārvarēt vairākas lietas, kas tobrīd uztrauca un nodarbināja prātu, jo pēc mazuļa auklēšanas un paralēli studējot, bija pazudušas efektīvas laika plānošanas iemaņas, kā arī novirzīšanās no plāna sāka izsist no mērķu sasniegšanas un par to pārdzīvoju. Pēc kouča sesijām manī manāmi pieauga vieglums lietu/darbu kārtošanā,   dzīvesprieks, enerģija, motivācija saviem mērķiem un vēlmēm, kā arī “vēsais prāts”, lai neļautu sevi izsist no līdzsvara.
Pašlaik, kad ir pagājis gads, vēl arvien ikdienā mēdzu atcerēties pāris sarunas, un tos līdzekļus, lai trakajā ritmā tagad, vislabāk izmantotu savu laiku, savus resursus un justos tā, lai smaids no sejas nepazūd un lietas visur varu darīt viegli un ar prieku! Paldies par to Intai! :)"

Nodarbošanās: z/s “Baltiņi” Biznesa attīstības un personāla vadītāja
Koučinga sesiju skaits: 8
Laika periods, kad notika koučinga sesijas: 02.02.2011.-13.04.2011.
Sākotnējais jautājums, ar kuru Sandra griezās pie kouča: Būtiskākais laikā, kad man bija iespēja izmantot kouča sesijas, bija kā efektīvi saplānot savu laiku un aizmirst par stresu, ja kaut kas nenotiek pēc plāna. Tā īsumā sakot – Kā man visu paspēt un nekreņķēties par to? :)
Kas bija visgrūtākais koučinga procesā? Sākumā tas bija - visu laiku sev (ar kouča liela palīdzību) uzdot neskaitāmus jautājumus, kamēr tieku līdz gala atbildei vai tam risinājumam, kas man ir pieņemams un iedvesmo. Pēcāk tas jau iegājās kā sistēma, un galvenais, ka ir tik daudz iespēju, lai tiktu līdz pozitīvam rezultātam!
Sandras reālais ieguvums: Vienkārši runājot “vēss prāts”, racionālāka pieeja dažādu jautājumu risināšanai, skaidri apzinājos, ko tieši un kā konkrētā brīdī un vispār dzīvē vēlos un kā to sasniegt.
Sandras kontakti: www.baltini.lv,  mob. 29199638, e-pasts: sandra@baltini.lv


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru