svētdiena, 2011. gada 28. augusts

Nomaini vidi! Смена обстановки!


Pārsteidzoši spridzinošs video. Gan pasniegšanas veida, gan tapšanas vietas, gan arī satura ziņā. Šis video par manu mīļāko tēmu- par pārmaiņām. Šoreiz 8 minūšu garais krievu valodā teiktais stāsts ir par vides maiņu un to, kā tā ietekmē domāšanu.
Jūti, ka Tavas domas ir iesīkstējušas, jūties kā slazdā....un varbūt pat nobijies un izmisis. NOMAINI VIDI! NOMAINI APSTĀKĻUS! NOMAINI APKĀRTNI! Un sākt vari ar pavisam nelielu soli- vienkārši jau rīt ejot uz darbu/veikalu/pie draugiem/uz poliklīniku/pastaigā ar mazuli- izvēlies CITU CEĻU. Un Tu pat nenojaut, kādas iespējas Tev parādīsies... un kādas jaunas domas Tev ienāks prātā....un kādus likteņa pavērsienus Tu izbaudīsi šī vienkāršā lēmuma rezultātā. Sāc un viss notiks!
Hei, hei! Tu vari kļūt par ko vēlies, bet vispirms Tev ir jākļūst par to, kurš vēlas vēlēties!
Veiksmes ceļā!
P.S.Uzgāju šo video, lasot Krievijas kouču saitus. Un kāds bija mans pārsteigums ka tas ir tapis, šeit- Latvijā. Lieliski apzināties pozitīvos cilvēkus blakus! Arī krieviski runājošos, arī hiphop stilā (oi, piedodiet, ja esmu kļūdījusies stila raksturojumā)...un jā- arī vīriešus :).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru