pirmdiena, 2016. gada 11. janvāris

Atsākam grupas meditāciju nodarbības Aizputē!

"Cilvēki meklē klusuma un atpūtas iespējas laukos, jūras krastā vai augstu kalnos," raksta Marks Aurēlijs savā pirms 2 tūkstošiem gadu tapušajā grāmatā par laimes sajūtu "Meditations", ""Bet nav pasaulē mierīgākas un dziedinošākas atpūtas, kā katra paša prāts.... Sniedz regulāri sev šo iespēju un atjaunu sevi"  Vairāk par šo darbu šeit>>





Meditācijas ir kļuvušas par manas dzīves ierastu sastāvdaļu. Es nemitīgi iepazinu jaunas meditatīvas tehnikas, ar kurām dalos šādās un līdzīgās nodarbībās. Redzu tās kā patīkamu veidu, kā iepazīt sevi un spert pirmos soļus pārmaiņu ceļā! Iespējams, ka tieši pēc kādas no šīm meditācijām Tavā dzīvē sāksies Tev vēlamās pārmaiņas! Aicinu Tevi to izbaudīt! Vienu reizi mēs tiksimies ar OSHO praksēm, citu reizi tā būs kāda no budistu vai Junga praksēm, bet citu reizi dziedāsim- līdzīgi kā to dara Tezē klostera mūki, tikai mums daudz saprotamākā versijā. Katrā ziņa, katra no meditāciju nodarbībām var kļūt par atklājumu Tev!


Meditācijas nodarbības kādas Aizputes pirtsmājas augšstāvā turpmāk notiks gandrīz katru ceturtdienu. Sākam plkst. 19.00, nodarbības ilgums 1,5h! 

Vienmēr līdzi:

  • Paklājiņš
  • Mugurā ērts apģērbs sēdēšanai vai gulēšanai uz grīdas

Noderīgi:

  • Blociņš personīgo atklājumu pierakstīšanai

Ko mēs tur darīsim?

Elposim dažādos veidos, reizēm klusēsim, reizēm runāsim, reizēm zummmēsim, kustēsimies dažādos veidos. sēdēsim vai gulēsim uz grīdas. Būs reizes, kad zīmēsim un mācīsimies saprast, ko tad ir izdevies meditācijas laikā iegūt. Bet vienmēr meditāciju virsuzdevums ir mācīties būt par novērotāju: sevis, savas dzīves un savu dzīves notikumu novērotāju:). Meditācijai beidzoties būs iespēja dalīties pieredzētajā, iedzerot pirtsmājas saimnieces sarūpēto ūdeni un zāļu tēju.



Ja vēlies ierasties, sazinies ar mani šeit>> vai sūtot sms tel.29121884




Uz tikšanos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru