sestdiena, 2013. gada 23. novembris

Gada nogale- savas dzīves sakārtošanai

Gada nogale. Skaitam, kārtojam, gaidam, plānojam.


Ko es vēlos no savas dzīves? Tu jau esi par to domājusi...vai domājis :). Bet vienmēr ir šķitis, ka kaut kas pietrūkst, lai noformulētu līdz galam. Tad piens katliņā pārskrien, tad mazulim jāpadalās ar Tevi kādā neatliekamā atklājumā, tad…pienākusi Tava pietura un jāizkāpj no tramvaja. Vienmēr kaut kas…Un ne līdz galam.

Piedāvāju Tev savu laiku un atbalstu Tavu dzīves mērķu inventarizācijai. Ar neatliekamiem jautājumiem tieši šeit un tagad es Tev palīdzēšu izdarīt atklājumus, kuri pavērs Tev plašāku skatījumu uz savu dzīvi. Kam vēl tas ir svarīgi, ja ne Tev?

Un kad vēl tas ir svarīgi, ja ne tagad?

Šāds piedāvājums  noderīgs gadījumos, kad nepieciešams izvērtēt savas dzīves prioritātes ilgākā laika periodā. Lai tas būtu 1 gads, 3 mēneši, kāds no pirmajiem janvāriem, pirmajiem septembriem vai savas dzīves 50 gadu jubileja. Īpašu popularitāti šādas sarunas (koučinga sesijas) ir izpelnījušās tuvojoties gadu mijai, kad ir vēlme nospraust drosmīgus un izaicinošos jaunā gada mērķus.

Jaunā gada piedāvājuma cena*: 40 eur- 80 eur klātienē vai skype. Ieskaties šeit>>, ja Tev interesē skype sesijas.

Izaugsmi veicinošanas sarunas (jeb koučinga sesijas) ilgums: 30-90 min.

Pirms sesijas sazinies ar mani (intasanta @ intasanta. lv ), jo nosūtīšu Tev rindu jautājumu, lai mūsu klātienes tikšanās reizē Tu gūtu vislabāko rezultātu.


Vēlies vairāk zināt par personīgās izaugsmes iespējām?

Pieraksties ziņu saņemšanai šeit! Kā pirmo saņemsi "Lieliskās dzīves pirmo soļu" ideju un iespēju apkopojumu!

*Kopš 2013.gada septembra esmu nolēmusi atļaut saviem klientiem noteikt pašiem cenu par koučinga sesiju. Tā patiesībā ir viena no klienta izaugsmi veicinošām aktivitātēm- apzināties, cik man ir vērta mana izaugsme attiecībā pret manām šī brīža iespējām. Es piedāvāju robežas un klienta atbildība ir izvēlēties savu izaugsmes veicināšanas cenu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru