otrdiena, 2012. gada 20. marts

Es zinu, ko gribu!

Indras Goras pieredzes stāsts

“Kad mazais jau bija paaudzies līdz gadiņam, es atkal varēju sākt domāt par atgriešanos bijušajā darbavietā – stjuarte, bet mani vairs nevilināja iepriekšējā dzīve, jo pa šo auklēšanas laiku bija parādījušies jauni virzieni un domas, ko vēlos darīt. Vienlaicīgi jutos – it kā būtu izņemta ārā pati no sava ķermeņa gan fiziskā, gan emocionālā nozīmē, jo neliegšos, ka bērniņa ienākšana manu dzīvi mainīja diezgan pamatīgi. No ceļošanas – uz mājās sēdēšanu, no laika tikai sev un savām interesēm – mazulim, mājai un gatavošanai. Nebiju pārliecināta, ka varu uzsākt nodarboties ar ko jaunu. Traucēja arī liekie kilogrami.

Portālā „Māmiņu klubs” pamanīju konkursu „Pavasara Skaistuma Kūre”, kur tika uzņemtas 6 māmiņas, kuru mazuļi sasnieguši gada vecumu, lai kopīgi vingrotu, apmeklētu uztura speciālistu, stilistu, kouču un tā visa rezultātā kļūtu skaistākas, laimīgākas un smaidīgākas. Nedomājot pieteicos un mani uzņēma, un šodien mana pieteikumā rakstītā toreizējā atskārsme patīkami pārsteidz, jo īpaši tādēļ, ka viss ir veiksmīgi izdevies:

„ Ir daudzas lietas, ko vēlos īstenot arī bez svara zaudēšanas. Man tam ir nepieciešama augsta pašapziņa, kas man kā jau lielākajai daļai sieviešu ir atkarīga no pārliecības par savu vizuālo tēlu un emocionālās labsajūtas. Biežās domas, kas veltītas, lai kritizētu savu ķermeni, var taču izmantot arī pozitīvu ideju meklēšanai un realizēšanai.”


Šīs kūres ietvaros, sarunās ar kouču Intu Santu, sapratu, ka, es ļoti labi zinu, ko negribu, ko nevaru, kāda negribu būt, bet neprotu noformulēt, ko gribētu un varētu. Un tur bija tā doma – pārslēgt savu ikdienas domāšanu, ka es gribu, es varu, un es vēlos. Sarunās svara zaudēšanas tēma vairs tika pieminēta tikai pastarpināti, jo nonācu pie atskārsmes, ka vispirms jau pati sev esmu skaista un laimīga, tad patikšu arī citiem un atradīšu savu harmoniju un īsto vietu dzīvē!
Tieši pēc gada, kopā ar savu dzīves biedru un viņa brāli, uzvarējām LTV1 televīzijas biznesa ideju sacensībās „Firmas Noslēpums”. Tā ir tieša saistība starp to, kā iegūtais kumoss pozitīvisma manai pašapziņai un gribasspēkam, palīdzējis virzīties mērķa sasniegšanā – ne tikai pieteikties šādām sacensībām, bet arī realizēt iecerēto biznesa projektu, ko jau tik ilgi biju vēlējusies. Šobrīd strādājam pie projekta attīstīšanas: mobilu un videi draudzīgu transportlīdzekļu mazgāšanas platformu un automazgātavu tirdzniecības, un pašiem sava automazgātavu tīkla „Fresh Car” attīstīšanas. Ir daudz darāmā, kas reizēm prasa veltīt gan brīvo laiku, gan laiku, ko labprātāk veltītu citām nodarbēm. Bet tas, ka zinu un daru savam mērķim, tajā pat laikā neatkāpjoties no savas vērtību skalas, ir koučinga nopelns, jo pirms gada sev nedz biju nodefinējusi, kā tad īsti sasniegt iecerēto, nedz arī kas tad tā dzīve man ir un kā to vēlos nodzīvot.”



Indras nodarbošanās: uzņēmēja 
Koučinga sesiju skaits: 10
Koučinga sesiju periods: 02.02.2011.-13.04.2011.
Jautājumus, ar kuru Indra griezās pie kouča: Svara zaudēšana.
Indras reālais ieguvums: Es zinu ko gribu! Un jā, mīnus 7 kg.
Visgrūtākais koučinga procesā: Tas bija liels iekšēju pārmaiņu laiks – ļauties tām!
Indras kontakti: www.freshcar.lv, indra.gora@inbox.lv tel.:22107039

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru