trešdiena, 2012. gada 15. februāris

Koučinga nedēļa beigusies, iespaidi un atsauksmes!




Vienmēr ar interesi lasu Latvijā publicēto informāciju par koučingu jeb izaugsmes veicināšanu (oficiāli apstiprināts latviskojums šim vārdam). Un ar vēl lielāku interesi lasu atsauksmes par koučinga pasākumiem. Tāpēc dubultprieks bija lasīt www.sieviesuklubs.lv publicētās ziņas par 2012.gada koučinga nedēļas ietvaros rīkoto KOUČINGA DIENU sieviešu klubā.
Ieskatieties Viktorijas pirmatnējā priekšstatā par šo jēdzienu: "...Kad tikko uzzināju par koučingu, radās iespaids, ka personīgas izausmes treneris (kouča treneris) ir diezgan līdzīgs bērnudārza auklītei: pie viņa nāk bērni, kuri nezin, kā pareizi rīkoties un ko viņi grib – to zilo mašīnu vai jauno konstruktoru, un treneris viņus virza uz to, ka īstenībā viņiem vajag plastilīnu." 

Koučinga diena Sieviešu klubā
Savukārt Kintija Bulava- www.sieviesuklubs.lv galvenā redaktore  piedalījās vienā no KOUČINGA DIENAS semināriem un izveidoja fotoreportāžu. 

Ilona Andriksone stāsts: "Kā man ir noderējis darbs ar kouču?"
Ilona Andriksone bija vien no semināra dalībniecēm, kura dalījās savos iespaidos par sadarbību ar kouču, kas aizsākās tieši pirms gada- Māmiņu pavasara skaistuma kūres ietvaros. Semināra dalībnieces aktīvi uzdeva jautājumus un izprašņāja Ilonu par daudz un dažādām lietām. Atbildot uz jautājumiem par ieguvumiem, Ilona atzina, ka viens no tādiem ir spēja droši un pārliecinoši uzstāties auditorijas priekšā. Iespējams, pirms gada viņa to tā nevarētu izdarīt. 

Arī Indra Gora bija viena no semināra dalībniecēm, kura dalījās savos iespaidos par to...KAS IR KOUČINGS un ko tas viņai ir devis. Indra vienkārši un no sirds stāstīja par savām emocijām un saviem sasniegumiem tās pieradinot. Kā atzina pati Indra, daudz vieglāk ir pateikt ko es negribu, nekā atklāt sev to, ko vēlos. 

Tāpat savos iespaidos dalījās vēl 3 dāmas, kuras kā balvu Sieviešu kluba blogu  konkursā "Ko es vēlos un kāpēc man tas ir svarīgi?" guva iespēju bez maksas izmantot koučinga sesiju. 
Kopā mēs varam vairāk!
Paldies kolēģēm Lailai Zariņi un Aijai Berjozai, paldies Sieviešu klubam, paldies Ilonai, Indrai, Aijai, Andrai un Baibai- tām drosmīgajām meitenēm, kuras dalījās savos iespaidos par piedzīvoto koučinga sesijā un paldies teju 80 semināru apmeklētājām par fantastisko dienu- KOUČINGA DIENU sieviešu klubā!


Foto avots: www.sieviesuklubs.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru