pirmdiena, 2017. gada 20. marts

Liepājas Raiņa 6.vidusskola iegūst balvu!

 Liepājas Raiņa 6.vidusskolas vadības komanda: 
Evija Jaunzeme, Sigita Stefana, Viola Narbuta un Kārlis Strautiņš.

Liepājas Raiņa 6.vidusskola ir saņēmusi 3. godalgoto vietu ICF Latvia rīkotajā Prism Award konkursā. Prestižā balva piešķirta par skolas veiksmīgi realizēto projektu “Liepājas Raiņa 6. vidusskolas skolas vadības komandas koučings” pārmaiņu un izaugsmes veicinātājas/kouča Intas Santas vadībā. Projekta mērķis bija uzlabot skolas vadības komandas savstarpējo sadarbību, mikroklimatu un efektivizēt domu apmaiņu, tādējādi sekmējot visas skolas labvēlīgas vides uzturēšanu un skolēnu mācību motivācijas veidošanu. 
Apbalvošanas ceremonija notika šī gada 9. martā ICF Latvija rīkotās konferences ““Neirozinātne līderiem” jeb “Neuroscience for Leadership” laikā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. To saņēma skolas direktora vietniece mācību darbā Viola Narbuta. Līdz ar šo balvu, atzinības rakstu saņēma arī skolas direktors Kārlis Strautiņš un projekta koučs Inta Santa.

Intervija ar 2016.gada ICF Latvija Prism Award nominantiem skatāma šeit:


ICF Latvia Prism Award balvas pasniegšanas ceremonija skatāma šeit:

ICF Latvia Prism Award balvas mērķis ir popularizēt koučingu, kā vadības un darbinieku attīstības instrumentu Latvijā, tāpat arī kouča profesiju un rezultātus, ko dod koučinga pieeja.




Preses relīzi sagatavoja  Vineta Muskate, papildināja Inta Santa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru