svētdiena, 2014. gada 27. jūlijs

Jauns veids, kā gūt ideju par savu eneatipu!

Kopš 2014.gada maija esmu starptautiski sertificēta eneagrammas trenere un kopš 2009. gada nodarbojos ar profesionālu koučingu jeb izaugsmes veicināšanu.  Es nemitīgi papildinu savas prasmes un meklēju dažādas iespējas kā dažādot savu piedāvājumu cilvēkiem, kurus interesē personīgā izaugsme. Eneagramma ir lielisks rīks, kā iepazīt sevi un savu attīstības ceļu (kas ir ļoti atkarīgs no eneatipa), tāpēc gana daudz laika veltu šīs tēmas izpētei.
Interneta dzīlēs pētot dažādo informāciju par ENEAGRAMMU, atklāju, ka jau labu laiku ir pieejamas izcilu šīs nozares profesionāļu radītās  ENEAGRAMMAS KĀRTIS, ar kuru palīdzību vieglā un ātrā veidā var gūt priekšstatu par savu eneatipu. Tiesa- tieši tāpat, kā gadījumos ar testiem- šīs kārtis nesniedz 100% garantiju, ka eneatips ir noteikts pareizi.

Un tieši tāpēc šo kāršu izmantošanu ir jāuztic 2 profesionāļiem:
  1. Vienam, kurš sevi gana labi pazīst un ir godīgs attiecībā pret sevi - cilvēkam, kurš vēlas noskaidrot savu eneatipu :) .
  2. Otram, kurš labi pārzin eneagrammu un atvērto jautājumu tehniku- cilvēkam, kurš var palīdzēt ar šo kāršu palīdzību noskaidrot kādam citam savu eneatipu.

Ar šo kāršu palīdzību var noskaidrot ne tikai savu eneatipu, bet arī:
  1. to, kurā attīstības līmenī šobrīd atrodos (tiem, kuri pārzin eneagrammu)
  2. to, kā mani uztver apkārtējie (izmantojot kārtis grupas darbā t.s. 360 novērtējumā)
  3. radīt iespēju grupā apziņu paplašinošām diskusijām par konkrētā eneatipa pazīmēm.

Piedāvāju noskaidrot savu eneatipu ar šo kāršu palīdzību koučinga sesijas formātā! 

  • Sesijas ilgums 60-90 minūtes klātienē ar kāršu  izmantošanu;
  • Skype vidē (nepieciešams video) piedāvāju līdzīga formāta koučinga sesiju, tikai bez kāršu izmantošanas- vienkārši ar ierasto jautājumu palīdzību;
  • Piedāvājuma cena 35 eur;
  • Pieteikties sesijai, rakstot intasanta uz gmail punkts com vai zvanot +371 29121884 
Šajā video es krievu valodā stāstu par to, kamdēļ es esmu izvēlējusies iepazīt eneagrammu un pielietot šīs zināšanas darbā ar koučinga klientiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru