svētdiena, 2013. gada 10. marts

Transformācija kā spēle. Dienas garumā!

Aicinu spēlēt Transformācijas spēli. Veselu dienu! Tieši tā, veltīt dienu sevis iepazīšanai un transformācija- vai tas ir daudz?  Vairāk par šo spēli vari izlasīt šeit>>

Man pašai vajadzēja tikai pāris spēles minūtes, lai saprastu, ka tā ir PAR MANU DZĪVI. Ļoti skaisti izgaismojās atslēgas vārdi. Ļoti dziļi nācās ielūkoties sevī, meklējot  to, kur manī rezonē izvilktās šķēršļu kārtis. Arī depresiju purviem atradās vieta. Bet pavisam patīkami bija apzināties eņģeļu klātesamību…


Un šķiet, šī bija vienīgā galda spēle, kuru esmu spēlējusi, necenšoties kādu sakaut vai uzvarēt. Drīzāk otrādi- es laiku pa laikam saņēmu dāvanas un svētību no pārējiem šīs spēles spēlētājiem! Vienīgais, ar ko es tiešām sacentos- biju es pati. Es sacentos ar to savu veco „ES”, kurš soli pa soli meklēja ceļu uz savu jauno „ES”. Tiešām transformējoša spēle!


Transformācijas spēlē Dieva pirksts - t.i. Dieva gosniņa -Bizbizmārīte pamet depresijas lauciņu, lai dotos sniegt atzinību...

"Spēles laikā ieguvu tieši to, kas bija spēles sargeņģelis- SKAIDRĪBU. Noskaidroju, kas ir mani šķēršļi, kas traucē, lai sasniegtu mērķi. Tiešām spēles beigās kļuva viss skaidrs par to, kas jādara, lai sasniegtu savu mērķi. Šī spēle ir noderīga ikvienam, kam ir konkrēts mērķis, bet īsti nezin, kā to sasniegt. Šī spēle palīdz noskaidrot šķēršļus, kas traucē, kā arī palīdz noskaidrot, kas jādara, lai sasniegtu mērķi" 
/Līga/

"Spēles sākumā izvirzīju mērķi, bet spēles gaitā manas domas krasi mainījās. Un sapratu, kāds ir mans īstais mērķis, ko vēlos sasniegt. Šī spēle būtu noderīga jebkuram cilvēkam." 
/Sandra/ 

"Kad Tu tā sēdi viens ar saviem jautājumiem, tu netiksi skaidrībā. Vajag visu izlikt un pēc tam salikt. Problēma tiek izskatīta 4 līmeņos. Tu ieraugi sakni un saproti ko darīt. Ļoti dziļi ielūkojies problēmā. Ceļš no blondīnes (gribu to!), līdz cilvēkam, kurš var tikt skaidrībā, ko darīt... Un viss ir nopietni- TE un TUR. Tāpēc šeit labāk risināt nopietnas problēmas."
/Jeļena/

"Tā ir strīdēšanās ar sevi. Sevis izzināšana. Sasaistīt kopā. Nopietna spēle nopietniem jautājumiem. Redzams, kur kustēties, ko darīt. Pats sev atbildi godīgi pat tad, ja kāda lieta Tev šķiet dumja, Tu tad ieklausies un saproti, ka to vari..... Es nekad neaizmirsīšu, tikko es sāku "skaitļot", spēle mani noveda "tupikā"...! "
/Evita/


"Mani samulsināja tas, ka man likās ka tā spēle ir dzīva. Ka tā kartiņa, kuru Tu izvelc, tā ir tīri Tev rakstīta un par Tevi domājot. Un aktualizē visas tās problēmas, kas ir manī.....tāds baigais pārsteigums! "
/Una/

"Par spēli. Tā ir dzīva. Arī es piekritīšu. Galu galā dzīvē nenotiek nekas tāpat vien."
/Māra/


"Es ieguvu ticību un pārliecību tam, ko es jau zināju, tikai šaubījos par to visu. Spēle pierādīja, ka esmu uz pareizā ceļa. Man jātic sev un jāmīl sevi vairāk un tad viss būs OK. Man ir liels potenciāls un iespējas, un es droši tās varu realizēt. Man viss izdosies....jo eņģeļi ir ar mani. Man ļoti patīka šī spēle, man ir daudz ieguvumu. Pēc kāda laika es būtu ar mieru atkārtoti spēlēt"
/Iveta/


"Pats vērtīgākais? Iegūt atbildi savam jautājumam. Sajust un redzēt, kā strādā Visuma kārtību. Dzīves likuma ievērošana. Sajust dzīvi kā dāvanu! Savi resursi, eņģeļi, problēmu atklāšana, virzība"
/Elīna/





Laikam garākā un.....   daudzpunktiem pilnākā spēles atsauksme skatāma šeit>>  

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru