trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

Divi kāpuri

....Divi kāpuri sēdēja uz kāposta lapas un pļāpāja. Pēkšņi tie izdzirdēja kādu skaļu troksni, kas atgādināja svilpienus. Tie pacēla galvas un ieraudzīja, ka tiem pāri pārlido  brīnišķīgs tauriņš. Viens kāpurs pagriezās pret otru, pagrozīja galvu un teica: "Ar to nu gan es dzīvē nesākšu nodarboties!"....
(Dr. Scott Simmerman)


Šis, jau kādu laiku atpakaļ lasītais, stāsts mani pamudināja  uzmeklēt, kā īsti notiek šī  tranformācija. Mēs visi par to zinām, mēs to uztveram kā normālu un ticam, ka tā ir. Attiecībā uz tauriņiem un kāpuriem. Tomēr, cik bieži aizdomājamies par to, kā tas attiecas uz mums.Ikvienu. Ko man nozīmē tas, ka kāpuram ir iespēja transformēties tauriņa? Ka īstenībā ik kāpurā mīt tauriņš. Ik ābelēs sēkliņā mīt ābele. Un ik cilvēkā mīt iespējas.





Ikvienam no mums ir iespēja. Iespēja pārtapt no kāpura par tauriņu. Tā jau mūsos ir iekšā. Neatkarīgi no tā vai vēlamies vai nevēlamies to izmantot, vai ticam vai neticam, ka mums tāda iespēja ir. Iespēja, kas snauž un gaidās izmantojama.
Kad pienāks Tavs laiks izmantot šo iespēju? Kā būtu ar tūlīt un tagad? Kā būtu, ja Tu šodien pateiktu sev: Es esmu gatava, Es mainos, Es esmu gatava doties ceļā uz mērķi.

Savukārt es esmu gatava kļūt par Tavu sabiedroto šajā ceļā. Sazinies ar mani!
Viss ir iespējams, ja vien Tu esi tam gatava.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru