trešdiena, 2017. gada 7. jūnijs

Dāvana absolventam



Kāds senatnes gudrinieks ir teicis: "Kad iepazīsti citus, topi gudrus, kad iepazīsti sevi, topi vieds". Kā būtu, ja jūsu gudrais absolvents saņemtu dāvanā iespēju iepazīt sevi? Man ir šāds piedāvājums: eneatipa intervija, kuras laikā ir iespējams ieskatīties sevī, atbildēt uz līdz šim neatbildētiem jautājumiem un saņemt ideju par to, ar kādu misiju esmu nācis šai pasaulē. Jā, eneagrammas zinības tieši par to arī ir: apzināties savu misiju, savu spēcīgo pusi un apzināti strādāt, lai to varētu izmantot pēc iespējas vērtīgāk sev un visiem apkārtējiem. Šķiet, kas gan vēl varētu būt vērtīgāk, lai nodzīvotu laimīgu dzīvi. Un tieši tas taču ir tas, ko vēlam saviem tuvajiem. Lai top!

Kas tas ir eneatipa intervija?
1. Sešdesmit līdz deviņdesmit minūšu ilga saruna klātienē vai skaipā.
2. Saruna notiek izaugsmi veicinošā formātā un rosina ieskatīties sevī un patiesi meklēt atbildes uz vienu vai otru jautājumu,
3. Sarunas noslēgumā klients (šajā gadījumā absolvents) saņem vairākus eneatipu aprakstus un izaugsmes rekomendācijas, lai varētu pieņemt galējo lēmumu par savu eneatipu. Jo pieņemt galējo lēmumu var tikai katrs pats. :)

Kas vada interviju?
Esmu Inta Santa- asociēts sertificēts koučs (ACC), ar koučingu jeb izaugsmes veicināšanu nodarbojos kopš 2009.gada. Kopš 2013.gada esmu arī eneagrammas trenere. Es vadu eneagrammas treniņus gan klātienes, gan vebināru formātā un regulāri palīdzu cilvēkiem noskaidrot vai precizēt savu eneatipu. Vairāk par mani šeit>>

Kas ir jādara, lai šādu interviju pasūtītu? 
1. Jāsazinās ar mani rakstot intasanta @ esmainos. lv vai zvanot +371 29121884
2. Jāveic pakalpojuma apmaksa. Intervijas cena  ir 35 eur neatkarīgi no intervijā patērētā laika vai saņemto eneatipu aprakstu skaita.

Kas jāņem vērā? 
1. Saruna  var notikt klātienē (Liepājā, Kuldīgā, Aizputē vai Piena muižā) vai skaipā. Skaipa gadījumā ļoti noderīgs ir video.
2. Iespējams pasūtīt dāvanu karti ar personalizētu tekstu.
3. Saruna var notikt gan latviski, gan krieviski, gan angliski (attiecīgi arī dāvanu karte var būt kādā no šīm valodām:) )
4. Šī saruna ir pārmaiņas rosinoša. Noteikti radīsies vēlme vēl labāk sevi iepazīt!


P.S. Eneagramma ir senas zinības par cilvēku vājībām un spēcīgajām pusēm, kas šobrīd aizvien plašāk un plašāk tiek pielāgotas mūsdienu vajadzībām. Iepazīt sevi ar eneagrammas palīdzību, tas ir kā iegūt karti savas personības attīstībai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru